Hopp til hovedinnhold

Webinarer

KBN arrangerer webinarer jevnlig for å oppdatere våre kunder om relevante temaer. Her kan du se webinarene vi har arrangert så langt i 2020.

19.08.2020 / Nyheter

KOMØK-webinar 24.09.2020: Fredinar

Fredinar: Håvard Moe fra KS-Konsulent deler sine erfaringer listet opp som ti konkret råd for å bedre balansen i budsjettet.

KBN Finans webinar 25.06.2020

Fokus på innlegging av lån. For at du skal kunne bruke KBN Finans til budsjettering og simulering er det viktig at du har alle lån, og evt. swapper lagt inn.

KBNs makrowebinar 18.06.2020

NB! UTDATERT INFORMASJON! Status første halvår for makroøkonomi, renter og KBN. Vi skisserer også hva som kan skje videre? Vi vil også presentere svar fra vår kundeundersøkelse rundt investerings- og lånebehov for 2020 og framover.

Webinar: KBN Finans 25.05.2020

I dette webinaret vil vi gjennomgå verktøyet vårt, KBN Finans og vise mulighetene som finnes.

Webinar 14.05.2020

NB! UTDATERT INFORMASJON! Tom Pehrsen gir en økonomisk status med vekt på konsekvensene av lavere oljepris, og styringsrente på 0%.

Mini-webinarserie: Den lokale klimarisikoen - Del 2

Velkommen til det andre av to webinarer om den lokale klimarisikoen!

Webinar med KBN 30.04.2020

NB! UTDATERT INFORMASJON! Her er et nytt webinar hvor Lars Strøm Prestvik, Tom Pehrsen og Guttorm Egge gir en oppdatering på status i KBN, makro, renter og kredittspreader. 

Mini-webinarserie: Den lokale klimarisikoen - DEL 1

KBN, Norsk klimastiftelse, Vestland fylkeskommune og Klimapartnere Vestland inviterer til kunnskapsdeling i webinarformat. Vi har fått med oss dyktige folk fra flere fagmiljøer og flere deler av landet til å belyse hvordan klimaendringer og klimapolitikk påvirker lokalsamfunnene våre. Sett av litt tid disse to formiddagene til å lære sammen med oss!

Webinar med KBN 17.04.2020

NB! UTDATERT INFORMASJON! KBN inviterer nytt webinar med oppdatering på renter og makroøkonomi, situasjonen i kapitalmarkedet og hva KBN gjør.

Webinar med KBN 03.04.2020

NB! UTDATERT INFORMASJON Webinar med oppdatering på renter og makroøkonomi , situasjonen i kapitalmarkedet og hva KBN gjør.

Webinar med KBN 24.03.2020

NB: UTDATERT INFORMASJON! Forrige uke var kapitalmarkedet på bristepunktet, kronekursen på rekordhøyt nivå, og styringsrenten satt ned til rekordlavt nivå. Vi ønsker å holde kundene våre oppdatert om hva som skjer, og være mest mulig transparente hva vi selv gjør.