Hopp til hovedinnhold
Nettsiden støtter ikke Internet Explorer lenger. Vi anbefaler deg å bytte til en annen nettleser, for å øke sikkerheten på nett. Les mer på Microsoft sine sider

Veiledning KBN Finans

Her finner du brukerveiledninger og videoer som kan være til hjelp i KBN Finans. Finner du ikke det du leter etter? Ta kontakt med din kundeansvarlige, så vil vi hjelpe deg.

Brukerveiledninger

Brukerveiledning KBN Finans (pdf)

Veileder for å legge inn lån - KLP pt index (pdf)

Veileder rentemarkedet (pdf)

 

Hvordan analysere med Finansreglement

Vil du vite fremtidig utvikling av dine nøkkeltall, og hvordan disse blir i forhold til rammene i ditt finansreglement? Eller bare ha en historisk oversikt? Her viser vi deg hvordan.

Hvordan opprette finansreglement

Her forklarer vi hvordan du kan legge de målbare rammene fra ditt finansreglement inn i KBN Finans, slik at du kan følge utviklingen og analysere fremover i tid.

Inkludere fremtidige låneopptak i renteprognosen

Vil du vite hvordan du enkelt kan vise forventede rentekostnader for de planlagte låneopptakene i planperioden? Spar tid og benytt simulerte låneopptak, så gjør KBN Finans beregningene for deg.

Få informasjon om rentemarkedet i KBN Finans

Ønsker du å vite nivået for faste og flytende renter? Her forklarer vi enkelt om hvordan du kan få ferske oppdateringer, full historikk og ikke minst hvilken utvikling rentemarkedet forventes å ha fremover i tid.

Flere spørsmål? Finn din kontaktperson her.