Hopp til hovedinnhold

Kontakt oss

Sentralbord: +47 21 50 20 00 (hverdager 08-16)

Ledelse

 • Jannicke Trumpy Granquist

  Administrerende direktør (CEO)
  +47 48 40 16 46

  Trumpy Granquist kom til KBN fra stilling som Head of Valuation and Accounting i NBIM (oljefondet), hvor hun hadde flere lederroller innenfor finansområdet. Tidligere arbeidet innenfor bank og finans i EY og Simcorp. Har en MSc i Accounting and Finance fra London School of Economics.

 • Andrea Søfting

  Økonomidirektør (CFO)
  +47 984 88 299

  Andrea Søfting kom til KBN fra stilling som Banksjef Økonomi/Finans (CFO) i SpareBank 1 Ringerike Hadeland. Hun har tidligere erfaring fra revisjon og konsulent i Deloitte. Har en Master i Regnskap og Revisjon (statsautorisert revisor) og en MBA i økonomisk styring og ledelse, begge fra Norges Handelshøyskole.

 • Håvard Thorstad

  Direktør compliance
  +47 901 30 760

  Thorstad har vært nestleder for risk management i SIX Securities Services i Sveits og har ledet risk management i Oslo Clearing, Hydro Aluminium og Eksportfinans. Har tidligere jobbet i Finansdepartementet og Norges Bank. Utdannet samfunnsøkonom fra Université de Fribourg, Sveits, samt NFF Autorisert Finansanalytiker (AFA).

 • Ilse Bache

  Direktør for teknologi og operasjoner
  +47 90 05 33 58

  Bache kom til KBN fra stillingen som direktør i sentralbankens sekretariat i Norges Bank og har tidligere jobbet som IT-direktør i NBIM (oljefondet) og administrasjonsdirektør i Pengepolitikk i Norges Bank. Hun er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

 • Kjersti Ulset

  Direktør risikostyring
  +47 482 81 600
 • Lars Strøm Prestvik

  Utlånsdirektør
  +47 915 14 692

  Strøm Prestvik har vært senior kundeansvarlig i Nordea, ansvarlig for kunder innenfor offentlig sektor. Tidligere har han vært finanssjef i flere virksomheter. Han er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og har videreutdannelse fra Harvard Business School.

 • Sigbjørn Birkeland

  Direktør for kapitalmarkeder
  +47 934 80 893

  Sigbjørn kom fra stillingen som finansdirektør i Storebrand og har jobbet som forsker ved Norges Handelshøyskole (NHH). Han har også tatt sin doktorgrad i økonomi ved NHH.

 • Tor Ole Steinsland

  Direktør forretningsstøtte (fung.)
  +47 98 24 70 16

  Steinsland kom til KBN fra stillingen som partner og rådgiver i PR-byrået Kreab Gavin Anderson. Har tidligere arbeidet som finansjournalist i ulike print- og etermedier. Steinsland har høyere avdelingsstudium i finans fra Norges Handelshøyskole (NHH).

Utlån

Funding

Treasury

Post Trade Operations

HR

Kommunikasjon