Hopp til hovedinnhold
Nettsiden støtter ikke Internet Explorer lenger. Vi anbefaler deg å bytte til en annen nettleser, for å øke sikkerheten på nett. Les mer på Microsoft sine sider

Sosial bærekraft

Den sosiale delen av bærekraftig utvikling handler om å sikre at alle mennesker får et godt og rettferdig grunnlag for et anstendig liv.

Sosial bærekraft i KBN

For oss som arbeidsgiver og innkjøper handler sosial bærekraft om å stille høye forventninger til etisk og bærekraftig atferd. Høye forventninger til oss selv, våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere.

Sosial bærekraft henger tett sammen med økonomisk og miljømessig bærekraft. Vi jobber for å sike stabil og rimelig finansiering og å tilby lavere rente for klimariktige investeringer. Stabil og rimelig finansiering bidrar til at kommunene effektivt kan tilby sine innbyggere velferdstilbud. Tilbud som reduserer forskjeller og gir større muligheter.

Samarbeid med Ungt Entreprenørskap

Sammen med Ungt Entreprenørskap Norge retter vi oppmerksomheten mot sosialt entreprenørskap og bærekraft i ungdomsskolen gjennom programmet Elevbedrift.  

Les mer om samarbeidet her.

Les mer om våre aktiviteter og mål for arbeidet med sosial bærekraft i vår integrerte årsrapport (pdf)

Vårt bærekraftsarbeid

Slik jobber vi med økonomisk bærekraft

Slik jobber vi med miljømessig bærekraft