Hopp til hovedinnhold
Nettsiden støtter ikke Internet Explorer lenger. Vi anbefaler deg å bytte til en annen nettleser, for å øke sikkerheten på nett. Les mer på Microsoft sine sider

KOMØK´21 - Tenke langt, handle nå!

KOMØK’21 vil være en digital konferanseserie med sju timeslange «Fredinarer» igjennom vår og høst 2021.

16. april 2021
08.30 - 09.30
Webinar
Gratis

Kommuneøkonomikonferansen - KOMØK er den viktigste faglige og sosiale arenaen for alle som er opptatt av kommuner og kommuneøkonomi. Hovedtemaene på konferansen er politisk økonomi, fagøkonomi, styring og finansforvaltning.

KBN samarbeider med Norges Kommunerevisorforbund (NKRF), KS og Norges kemner- og kommuneøkonomers forbund (NKK) om planlegging og gjennomføring av Kommuneøkonomikonferansen.

KOMØK’21 vil være en digital konferanseserie med sju timeslange «Fredinarer» igjennom vår og høst 2021, og hvor ulike temaer knyttet til omstilling og kommuneøkonomi blir drøftet. I tillegg vil vi arrangere en halv dags digital konferanse knyttet til kommuneproposisjonen i mai. Det vil også være en samsending med KBNs årskonferanse, hvor også kommuneøkonomi og fremtidsutfordringene er hovedtema.

Du melder deg på kun én gang, og det gir deg tilgang til å delta på alle Fredinarene, halvdagskonferansen, Kommunalbankens årskonferanse og tilgang til opptak av alle Fredinarene i etterkant.

Mer informasjon om program og påmelding finner du her

Du kan følge også konferansen på Facebook. Lik Facebook-siden og gruppa «KOMØK», og hold deg oppdatert.