Hopp til hovedinnhold
Nettsiden støtter ikke Internet Explorer lenger. Vi anbefaler deg å bytte til en annen nettleser, for å øke sikkerheten på nett. Les mer på Microsoft sine sider

Årskonferansen 2022

Bli med på en lærerik og inspirerende dag i fantastiske omgivelser på det nye Munchmuseet!

06. april 2022
12.30 - 16.00
Munchmuseet, Oslo
Pris etter billettype

Priser
Fysisk arrangement: 1250,-
Digitalt arrangement: Gratis (for å slippe å legge inn betalingsinformasjon velger du "privat" under "Hvem betaler?")

Billettinntektene fra årets konferanse går i sin helhet til en hjelpeorganisasjon som bistår ofrene for krisen i Ukraina.

 

Program

Tid
Hva
Hvem
13.30
Pause og mingling
14.45
Pause og mingling

Programmet oppdateres fortløpende

NB! Det er et begrenset antall fysiske plasser, men konferansen produseres som en tv-sending og kan også følges digitalt. Du må registrere deg for å få lenke til sendingen.

KBNs årskonferanse 2022: Smarte lokalsamfunn

Endelig kan vi invitere til en fysisk årskonferanse igjen! Årets konferanse går av stabelen 6. april i fantastiske omgivelser på det nye Munchmuseet i Oslo.

Vi inviterer til en lærerik og inspirerende dag der vi ser nærmere på smarte løsninger innen IT, sirkulær økonomi og helse, for å nevne noe. Det blir gode eksempler fra Kommune-Norge, dyktige foredragsholdere og selvfølgelig anledning til å snakke med kolleger. Etter det faglige programmet blir det omvisning på museet før vi avrunder dagen med god mat og drikke. 

NB! Det er et begrenset antall fysiske plasser så det lønner seg å være tidlig ute. Konferansen produseres som en tv-sending og kan også følges digitalt for de som ønsker det. Du må melde deg på konferansen for å få lenke til sendingen.