Hopp til hovedinnhold
Nettsiden støtter ikke Internet Explorer lenger. Vi anbefaler deg å bytte til en annen nettleser, for å øke sikkerheten på nett. Les mer på Microsoft sine sider

Grønne lån i KBN - bli med på digitalt innspillsmøte!

KBN skal oppdatere kriteriene for lån til klimavennlige investeringer innen avfall og sirkulærøkonomi. Som kunde i KBN, ønsker vi gjerne deres innspill.

12. mai 2022
09.00 - 11.30
Digitalt
Gratis

Møtet er en god mulighet til å komme med innspill til KBN om utviklingen i bransjen og om hvor skoen trykker. Det blir et interaktivt møte med mye tid til diskusjoner og erfaringsdeling i fellesskap, samt gruppearbeid.

  • KBN vil legge frem et forslag til oppdaterte kriterier for grønne lån til avfallsprosjekter, som baserer seg på kravene til utsortering og materialgjenvinning i EUs avfallsdirektiv.
  • Gjennom diskusjoner i grupper og fellesskap ønsker KBN å få innsikt i hvordan avfallssektoren ligger an til å nå disse målene.
  • KBN ønsker også innsikt i hvordan avfallssektoren utvikler seg og hvilke utfordringer avfallsselskapene står overfor, og på hvilken måte kriteriene for grønne lån kan bidra til klimavennlige prosjekter innenfor avfall og sirkulærøkonomi i hele landet.
  • Møtet er åpent for ansatte i kommunale avfallsselskaper (IKSer, etater, m.m)