Hopp til hovedinnhold
Nettsiden støtter ikke Internet Explorer lenger. Vi anbefaler deg å bytte til en annen nettleser, for å øke sikkerheten på nett. Les mer på Microsoft sine sider

Ny personvernlov - ny personvernerklæring

EUs forordning for personvern, GDPR, blir norsk lov i 2018. Det betyr at vi får nye regler for personvern i Norge.

22.06.2018 / Nyheter

Det nye regelverket gir virksomheter nye plikter, og personene man behandler personopplysninger om, de registrerte, får nye rettigheter. Kommunalbanken er underlagt personopplysningsloven og personvernforordningen ved sin behandling av personopplysninger, og er behandlingsansvarlig for de personopplysninger de vil måtte innhente.

Med personopplysninger menes enhver opplysning som kan knyttes direkte eller indirekte til en enkeltperson som f.eks.  fødsels- og personnummer, adresse, e-postadresse, bilder, mv.

For Kommunalbanken er det viktig å ivareta og beskytte våre kunders personvern. Formålet med Kommunalbankens behandling av personopplysninger er i hovedsak kundeadministrasjon. Vi vil registrere opplysninger ved avtaleinngåelsen, løpende registrere opplysninger om kunde og signaturberettigede og andre personer med tilknytning til kunden. Kommunalbanken vil for øvrig behandle personopplysninger i forbindelse med rekruttering eller i den grad lovgivningen påbyr, eller gir adgang til det, eller kunden har samtykket til slik behandling.

Personvernerklæringen beskriver hvordan Kommunalbanken samler inn og bruker personopplysninger, samt hva vi gjør for å beskytte personopplysningene. Les mer om personvern

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen kan du kontakte oss på:

compliance@kommunalbanken.no