Hopp til hovedinnhold
Nettsiden støtter ikke Internet Explorer lenger. Vi anbefaler deg å bytte til en annen nettleser, for å øke sikkerheten på nett. Les mer på Microsoft sine sider

Hvilke prosjekter finansierer vi med grønne lån?

Siden 2010 har vi tilbudt grønne lån med lavere rente til investeringer som løser fremtidens klima- og miljøutfordringer i dag. Nå kan du se hvilke prosjekter som er finansiert med våre grønne lån i et helt nytt verktøy.

30.03.2020 / Nyheter

Stadig flere kommuner velger ambisiøse, grønne løsninger. Det har vi erfart de siste årene gjennom en sterk økning i etterspørselen etter grønne lån. Per dags dato finansierer vi 229 grønne prosjekter over hele landet. I grønn prosjektliste får du oversikt over disse prosjektene. Verktøyet gir deg mulighet til å filtrere etter alt fra prosjektstart til klimagassutslipp unngått og redusert.

Hvilke prosjekter som kvalifiserer til grønne lån er definert i Kriteriesett for grønne lån (pdf) og Rammeverk for grønne obligasjoner (pdf). Ønsker du bistand til å vurdere om hele eller deler av årets investeringsbudsjett kvalifiserer til grønt lån? Ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne med en gjennomgang.

Kontakt oss