Hopp til hovedinnhold
Nettsiden støtter ikke Internet Explorer lenger. Vi anbefaler deg å bytte til en annen nettleser, for å øke sikkerheten på nett. Les mer på Microsoft sine sider

KBN lanserer digital kundeportal

Dette er et viktig steg på veien til et heldigitalt og sømløst tilbud til kundene våre.

07.05.2020 / Nyheter

I kundeportalen vil du finne informasjon om hele kundeforholdet ditt i KBN, inkl. oversikt over garantiansvar og lånedokumenter. Du kan registrere grønne prosjekter og lage forespørsel om nye lån eller refinansieringer som også kan sendes til KBNs konkurrenter. Og du kan be om å slå sammen lån.  

Her er en sniktitt på kundeportalen:

Takk til alle som har bidratt 

En rekke kunder har vært involvert i utviklingen, og en stor takk til de av dere som har bidratt med innspill og beskrivelse av behov. Kundeportalen vil løpende bli videreutviklet med ny funksjonalitet og nye verktøy. KBN Finans vil gradvis bli integrert i løsningen med felles løsning for innlogging via bank-id.

Hvordan få tilgang
  1. Motta avtale
    Kommunedirektør/rådmann vil i dag motta e-post med brukeravtale til signering - sendt fra vår låneadministrasjon.
  2. Signering av avtale
    Avtalen signeres digitalt av kommunedirektør/rådmann (på samme måte som ved nye låneavtaler).
  3. Opprette bruker(e) – trenger fødselsdato
    Besvar gjerne denne mailen og oppgi: 1)Hvem som skal være bruker(e) av portalen? Vi trenger «fødselsdato» for å få lagt deg/dere inn som bruker(e). 2)Skal vi registrere deg som administrator? – i så fall kan du selv legge til nye brukere senere.
  4. Du/dere mottar tilgang til KBNs kundeportal!

Så snart pkt. 2 og 3 er utført, vil du/dere få e-post med påloggingsinformasjon. Innlogging skjer via www.KBN.com/login, og ved bruk av BankID.