Hopp til hovedinnhold

- Rask og god oversikt

Les om hvordan Anders Agdestein bruker vår nye digitale kundeportal.

10.06.2020 / Nyheter

Nylig lanserte KBN en digital kundeportal med full oversikt over låneforhold, garantiansvar og mulighet for å sende låneforespørsler. Målet vårt er å gjøre hverdagen til kundene lettere.

Den nye kundeportalen er et nettbasert verktøy der kundene via innlogging får full oversikt over alle lån de har i KBN og hvilke garantier kommunen har stilt. I tillegg gir løsningen mulighet for å utarbeide låneforespørsler som kan sendes til flere leverandører.

Anders Agdestein er avdelingsleder for regnskapsavdelingen i Haugesund kommune og en av de som har tatt i bruk løsningen. Vi har spurt ham om hva inntrykket er så langt.

- Jeg synes portalen virker oversiktlig og relevant. Det er fint å kunne få oversikten på en plass og kunne kommunisere med KBN via løsningen.

Jeg bruker den til å raskt finne våre engasjement, både egne lån og de lånene vi garanterer for. Jeg har ikke fått mulighet til å sende forespørsler om lån enda, men vil ta i bruk det rett over sommeren, forteller han.

Hvilken betydning har kundeportalen for arbeidet du gjør?

- Portalen gjør at jeg kan raskt få oversikt over informasjon som er relevant for min kommune.

Er det noen elementer og funksjoner i portalen du liker spesielt godt?

- Å kunne sende forespørsel via skjema, og at det kan videresendes til andre tilbydere, er veldig greit. Jeg gleder meg til å følge med i fortsettelsen og se hvordan den kan utvikle seg, avslutter Agdestein.

Ønsker du tilgang til KBNs kundeportal? Ta kontakt med din kunderådgiver.

Vil du vite mer om kundeportalen og funksjonene i løsningen?

Se video her