Hopp til hovedinnhold

Harald Jacobsen blir kommunikasjons- og bærekraftssjef i KBN

Han har fungert i stillingen siden 15. november og tiltrer fra og med 13. desember.

13.12.2021 / Nyheter

Jacobsen kommer fra rollen som bærekraftsansvarlig i KBN og har tidligere jobbet som finanspolitisk rådgiver på Stortinget.

- Vi er utrolig glade for at Harald Jacobsen har takket ja til vårt tilbud. Han har en solid kommunikasjonsfaglig bakgrunn og har klart å løfte oss videre på bærekraftsområdet i de årene han har vært ansatt hos oss. Nå er vi godt fornøyd med å kunne tilby ham økt ansvar og flere utfordringer, sier direktør for forretningsstøtte i KBN, Tor Ole Steinsland.

- KBN er en av landets største finansinstitusjoner og kan ha en nøkkelrolle i både finansnæringens og kommunesektorens omstilling til lav- og nullutslippssamfunnet. Jeg er veldig motivert for å jobbe sammen med gode kollegaer for å bidra til dette skiftet og sikre rimelig, stabil og grønn finansiering til kommunesektorens investeringer i skoler, barnehager og klimatilpasning, sier Harald Jacobsen.

Kontakt oss

 • Tor Ole Steinsland

  Direktør forretningsstøtte
  +47 98 24 70 16

  Ansatt siden 2012. Steinsland kom til KBN fra stillingen som partner og rådgiver i PR-byrået Kreab Gavin Anderson. Har tidligere arbeidet som finansjournalist i ulike print- og etermedier. Steinsland har høyere avdelingsstudium i finans fra Norges Handelshøyskole (NHH). Gikk fra kommunikasjonsjef i KBN til direktør for forretningsstøtte 15.nov 2021.

 • Harald Jacobsen

  Kommunikasjons- og bærekraftssjef
  +47 995 38 005