Hopp til hovedinnhold
Nettsiden støtter ikke Internet Explorer lenger. Vi anbefaler deg å bytte til en annen nettleser, for å øke sikkerheten på nett. Les mer på Microsoft sine sider

Silje blir toppsjef i KBN

18 år gamle Silje Walmann får ansvaret for 90 ansatte og rundt 500 milliarder kroner når hun skal prøve seg som "Leder for en dag".

29.10.2021 / Nyheter

Ungt entreprenørskap.jpg

«Leder for en dag» er et årlig initiativ fra Ungt Entreprenørskap, en av KBNs samarbeidspartnere. 22 håndplukkede ledertalenter skal skygge kjente toppsjefer fra norsk næringsliv. Walmann, som til daglig er elev ved Sandefjord vgs og leder for ungdomsbedriften Unseen tar turen til Oslo for å jobbe med KBNs adminstrerende direktør Jannicke Trumpy Granquist.

– Vi gleder oss til å ta vel i mot Silje og håper hun får en lærerik dag hos oss. Dagen starter med møte i ledergruppen, så hun får muligheten til å delta i diskusjoner om både det daglige virket i KBN og mer langsiktige planer. Kanskje lar hun seg inspirere til å satse på en karriere i finans, sier Granquist. 

KBN skal sammen med Ungt Entreprenørskap rette oppmerksomheten mot sosialt entreprenørskap og bærekraft i ungdomsskolen gjennom programmet Elevbedrift.  

– Vi ønsker å gi elever og studenter en tygg arena for trening og læring før de skal ut i det virkelige arbeidslivet. Gjennom «Leder for en dag» får de god veiledning, verdifull ledertrening og et viktig nettverk på veien videre. Derfor er vi veldig takknemlig overfor de lederne og bedriftene som stiller opp for ungdommene og gir dem inspirasjon til en fremtidig karriere, sierGrete Ingeborg Nykkelmo, administrerende direktør i Ungt Entreprenørskap Norge.

Kontakt oss

  • Tor Ole Steinsland

    Direktør forretningsstøtte
    +47 98 24 70 16

    Ansatt siden 2012. Steinsland kom til KBN fra stillingen som partner og rådgiver i PR-byrået Kreab Gavin Anderson. Har tidligere arbeidet som finansjournalist i ulike print- og etermedier. Steinsland har høyere avdelingsstudium i finans fra Norges Handelshøyskole (NHH). Gikk fra kommunikasjonsjef i KBN til direktør for forretningsstøtte 15.nov 2021.