Hopp til hovedinnhold
Nettsiden støtter ikke Internet Explorer lenger. Vi anbefaler deg å bytte til en annen nettleser, for å øke sikkerheten på nett. Les mer på Microsoft sine sider

Møt KBNs nye direktør for forretningsstøtte

Tor Ole Steinsland, som har fungert i stillingen siden juni, tiltrer fra og med 15. november.

15.11.2021 / Nyheter

I forbindelse med organisasjonsjusteringen i juni ble det etablert en ny avdeling Forretningsstøtte bestående av seksjonene Kommunikasjon og samfunnskontakt, Juridisk og regulatorisk, HR og Sekretariat og administrasjon. Stillingen som direktør forretningsstøtte ble lyst ut. I konkurranse med andre dyktige kandidater er Tor Ole Steinsland nå fast ansatt i stillingen.

- Tor Ole har siden juni fungert i stillingen og gjort en utmerket innsats. Han har en betydelig fartstid fra og bred innsikt i banken og erfaring fra flere av avdelingens fagområder. Vi er godt fornøyd med at Tor Ole har takket ja til å lede arbeidet med å levere gode støttetjenester til hele organisasjonen, og skape endring og utvikling, forteller Jannicke.

- Jeg setter stor pris på at Jannicke viser meg denne tilliten. Etter ni år som kommunikasjonssjef, er det veldig inspirerende å kunne få ansvar for et større fagområde. Forretningsstøtte er en stor avdeling som påvirker alle bankens ansatte i hverdagen. Heldigvis har jeg et team med svært kompetente seksjonsledere og ansatte som er proaktive og faglig dyktige. Dette kommer til å bli så bra, sier Tor Ole.

Harald Jacobsen vil fungere som leder for kommunikasjonsfunksjonen frem til ny, fast leder er på plass. 

Kontakt oss

 • Tor Ole Steinsland

  Direktør forretningsstøtte
  +47 98 24 70 16

  Ansatt siden 2012. Steinsland kom til KBN fra stillingen som partner og rådgiver i PR-byrået Kreab Gavin Anderson. Har tidligere arbeidet som finansjournalist i ulike print- og etermedier. Steinsland har høyere avdelingsstudium i finans fra Norges Handelshøyskole (NHH). Gikk fra kommunikasjonsjef i KBN til direktør for forretningsstøtte 15.nov 2021.

 • Harald Jacobsen

  Kommunikasjons- og bærekraftssjef
  +47 995 38 005