Hopp til hovedinnhold
Nettsiden støtter ikke Internet Explorer lenger. Vi anbefaler deg å bytte til en annen nettleser, for å øke sikkerheten på nett. Les mer på Microsoft sine sider

Andrea Søfting ny økonomidirektør i KBN

Andrea Søfting er ansatt som ny økonomidirektør i KBN. Hun kommer fra stillingen som banksjef økonomi og finans i SpareBank 1 Ringerike Hadeland.

25.02.2021 / Nyheter

- Vi er svært glade for at Søfting har takket ja til tilbudet. Vi har hatt en grundig rekrutteringsprosess med mange sterke kandidater. I henne får vi en utviklingsorientert og dyktig leder. Hun vil bringe med seg en god helhetsforståelse for bankdrift generelt, og for økonomi- og regskapsfunksjonen spesielt. Som statsautorisert revisor har hun også god regnskaps- og rapporteringskompetanse, sier administrerende direktør, Jannicke Trumpy Granquist.

Andrea er utdannet siviløkonom med master i regnskap og revisjon samt en MBA i Økonomistyring og ledelse fra Norges Handelshøyskole. Andrea kommer fra stilling som banksjef økonomi og finans (CFO) i Sparebank 1 Ringerike Hadeland. Før dette var hun økonomisjef samme sted. Andrea har i tillegg arbeidserfaring som revisor og konsulent fra Deloitte.

- Stillingen som økonomidirektør i KBN fremstår som utrolig spennende og faglig utfordrende. KBN er en av landets største finansinstitusjoner målt etter forvaltningskapital og en av de største norske aktørene i det internasjonale kapitalmarkedet. Bankens viktige rolle i å finansiere kommunesektoren og tydelige profil innen grønn finans og bærekraft stemmer godt med mine egne verdier. Jeg ser frem til å bli bedre kjent med organisasjonen og gleder meg til å være med på bankens reise videre, sier Andrea Søfting.

Kontakt oss

  • Jannicke Trumpy Granquist

    Administrerende direktør (CEO)
    +47 48 40 16 46

    Ansatt siden 2014. Trumpy Granquist kom til KBN fra stilling som Head of Valuation and Accounting i NBIM (oljefondet), hvor hun hadde flere lederroller innenfor finansområdet. Tidligere arbeidet innenfor bank og finans i EY og Simcorp. Har en MSc i Accounting and Finance fra London School of Economics.

  • Tor Ole Steinsland

    Direktør forretningsstøtte
    +47 98 24 70 16

    Ansatt siden 2012. Steinsland kom til KBN fra stillingen som partner og rådgiver i PR-byrået Kreab Gavin Anderson. Har tidligere arbeidet som finansjournalist i ulike print- og etermedier. Steinsland har høyere avdelingsstudium i finans fra Norges Handelshøyskole (NHH). Gikk fra kommunikasjonsjef i KBN til direktør for forretningsstøtte 15.nov 2021.