Hopp til hovedinnhold
Nettsiden støtter ikke Internet Explorer lenger. Vi anbefaler deg å bytte til en annen nettleser, for å øke sikkerheten på nett. Les mer på Microsoft sine sider

KBN på Arendalsuka

Taksonomi, tjenestekvalitet i kommunesektoren og klimatilpasning står på menyen når KBN tar turen til Arendalsuka.

15.08.2022 / Nyheter

Etter to år med pandemi er det igjen klart for full rulle i Arendal. 

Administrerende direktør Jannicke Trumpy Granquist og utlånsdirektør Lars Strøm Prestvik deltar på flere arrangementer. 

Tirsdag 16/8 deltar KBN i en panelsamtale på arrangementet EUs taksonomi: er offentlige byggeprosjekter en bremsekloss for omstilling av næringslivet? i regi av Bygg Arena Arendal. 

Onsdag samarbeider KBN, KS og Storebrand om arrangementet Tjenestekvalitet i kommunesektoren - en økonomisk analyse hvor blant annet Agenda Kaupang legger fram resultater fra sin årlige kommuneundersøkelse om økonomisk effektivitet og tjenestekvalitet.

Hvor godt forberedt er myndigheter og kommuner på klimaendringer? er spørsmålet Deloitte stiller i sitt arrangement torsdag kl. 10. KBN deltar i en panelsamtale med blant annet DSB, Statens Vegvesen og Augment City. 

Umiddelbart etter dette arrangementet forflytter vi oss til MS Brim, en helelektrisk passasjerbåt, hvor KBN og Norsk klimastiftelse ønsker å bidra til kunnskapsdeling under arrangementet Hvordan lykkes med klimatiltak i din kommune. Ragnhild Freng Dale fra Vestlandsforsking presenterer TRANSFORM-prosjektet som undersøker hvordan kommunene kan bidra til omstilling til et lavutslippssamfunn. Deretter blir det intervju og samtale med representanter fra en rekke kommuner. Arrangementet blir strømmet. 

Vel møtt i Arendal eller på stream!

Kontakt oss