Hopp til hovedinnhold
Nettsiden støtter ikke Internet Explorer lenger. Vi anbefaler deg å bytte til en annen nettleser, for å øke sikkerheten på nett. Les mer på Microsoft sine sider

Kommunalbanken blir en del av Finans Norge

Kommunalbanken AS (KBN) har blitt næringspolitisk medlem av Finans Norge. Medlemskapet vil gi KBN tilgang til relevant faglig informasjon samt representasjon i sentrale norske fagmiljø på det regulatoriske området.

18.09.2023 / Nyheter
Administrerende dirketør i KBN, Jannicke Trumpy Granquist og administrerende direktør i Finans Norge, Kari Olrud Moen
KBN

Administrerende dirketør i KBN, Jannicke Trumpy Granquist og administrerende direktør i Finans Norge, Kari Olrud Moen

– KBN er en av Norges største finansinstitusjoner målt etter forvaltningskapital. Samtidig er vi en liten og effektiv organisasjon. Medlemskapet i Finans Norge vil sikre oss innsikt, kompetanse og kunnskap i et regulatorisk landskap som blir stadig mer komplekst. Så håper vi jo at vår posisjon som en av Norges største innlånere i internasjonale kapitalmarkeder kan bidra med innsikt tilbake til Finans Norge og deres medlemmer, sier administrerende direktør i KBN, Jannicke Trumpy Granquist.

– Vi setter stor pris på at Kommunalbanken har besluttet å melde seg inn i Finans Norge. Kommunalbanken er en viktig aktør i norsk finansnæring, og har perspektiver og kompetanse som vil styrke vårt fellesskap, sier administrerende direktør Kari Olrud Moen i Finans Norge.

Avtalen mellom partene ble signert i løpet av sommeren 2023, og innebærer at KBN blir næringspolitisk medlem av Finans Norge. Her vil KBN inngå i medlemsbransjen for bank og kapitalmarkeder. Ut over høsten vil representanter fra KBN tre inn i relevante fagutvalg i Finans Norge.