Hopp til hovedinnhold
Nettsiden støtter ikke Internet Explorer lenger. Vi anbefaler deg å bytte til en annen nettleser, for å øke sikkerheten på nett. Les mer på Microsoft sine sider

Nytt 5-årig benchmark-lån i amerikanske dollar (USD)

Onsdag 23. august utstedte KBN et nytt 5-årig benchmark-lån på 1,25 milliarder USD.

25.08.2023 / Nyheter

Dette er KBNs andre 5-årige USD benchmark-lån i 2023. Markedstonen var positiv, og investorene viste solid interesse for nye papirer etter en periode med begrenset tilbud.

– Dette var vårt andre 5-årige benchmark-lån i USD for året og en markedsåpener etter sommeren for SSA agency utstedere. Med en positiv undertone i markedet og lite eller ingen tilbud av papirer siden tidlig på sommeren, så vi dette som en god mulighet. Det viste seg å bli en handel etter læreboka, med en solid ordrebok og rekordmange enkeltordre som ga plass til en 2 basispunkter innstramming fra IPT og solid utvikling i annenhåndsmarkedet etter åpning. KBNs finansieringsprogram er nå omtrent 70 prosent ferdig for året, sier innlånssjef i KBN Thomas Møller.

Transaksjonen tiltrakk seg sterk etterspørsel med endelige bøker på over 2,6 milliarder USD, diversifisert på 87 ordrer.

Les hele pressemeldingen (PDF, engelsk)