Hopp til hovedinnhold

Velkommen til KBN-webinar

I dette webinaret får du først rentenytt og fokus på makroøkonomi og deretter gjennomgang i KBN Finans. Bli med!

18. juni 2021
10.00 - 11.00
Webinar
Gratis

  Velkommen til nytt KBN-webinar 18.juni kl 10.00

  18. juni inviterer vi til nytt KBN-webinar med fokus på makroøkonomi og renteutvikling i første del. Norges Bank har da avholdt nytt rentemøte og lagt fram ny pengepolitisk rapport. Tom Pehrsen forteller om hva Norges Bank tror om norsk økonomi og framtidige rentehevinger, hvilke forventninger rentemarkedet har og om vi nå må begynne å tenke på faren for inflasjon igjen.

  I andre del av webinaret skal vi gjennomgå simulering fra A-Å i KBN Finans. Her vil Marit Urmo Harstad og Lars Bekkelund gå igjennom tips og triks for å legge inn dine budsjetterte lån ved å bruke simulering, herunder:

  • Opprette og merke simulerte avtaler
  • Hensyn til ekstraordinært avdrag
  • Vise effekt i analyser, rapporter og finansreglement

   

  Dette er god kunnskap å få med seg dersom du ønsker å ta i bruk KBN Finans til budsjettering og/eller rapportering – tillegg vil Marit og Lars gjennomgå hvordan du selv kan holde deg oppdatert på forventet renteutvikling, f.eks. for budsjettrenter og selvkostrente.

  Webinaret vil bli tatt opp, og presentasjonene vil også sendes ut til alle påmeldte i etterkant av webinaret.

  Under webinaret kan du selv velge utsnitt av rammen av foredragsholder og presentasjon. I hjørnet kan du forstørre bildet. Still så mange spørsmål du vil underveis. For å gjøre det må du scrolle litt på siden før du ser et felt hvor det står "send inn kommentar".

  Vi gleder oss til å høre fra deg!

  Hilsen oss i KBN