Hopp til hovedinnhold

31.12.20 nærmer seg – har du husket på ekstraordinære avdrag og årets låneopptak?

Det er ikke mange ukene igjen av 2020, og like sikkert som jula nærmer seg så er det høysesong for årets låneopptak, og for ekstraordinære avdrag i tråd med minimumsavdrag.

18.11.2020 / Nyheter

Vi ber om at alle forespørsler om årets låneopptak kommer senest fredag 11. desember, men helst allerede nå!

KBN har utlånskapasitet til å møte alle forespørsler som måtte komme.  Men erfaringsmessig mottar vi veldig mange forespørsler sent i desember, og  i år vil dette være mer krevende enn ellers da alle våre ansatte jobber hjemmefra. Ta derfor høyde for litt lengre saksbehandlingstid enn normalt og vær tidlig ute! Husk at utbetalingstidspunkt kan avtales nærmere. Vi minner også om behovet for å ha korrekte lånevedtak i tråd med kommunelovens bestemmelser, det kan du lese mer om her
 
Husk 14 dagers frist for å betale ekstraordinære avdrag!

Våre PT-lån er best egnet for å betale ekstraordinære avdrag. KBN må da varsles minimum 14 dager før innbetalingen av ekstraordinært avdrag gjennomføres. Har du ikke p.t. lån så kan også NIBOR-lån også benyttes for ekstraordinære avdrag, men dette må gjøres på en termindato. Samme 14 dagers varslingsfrist gjelder.
 
I den nye Kundeportalen finner du oversikt over kommende terminforfall på dine lån  i KBN. I KBN Finans får du oversikt over samlede avdrag for hele din låneportefølje forutsatt at alle lån er lagt inn. Fra kundeportalen er det også mulig å lage låneforespørsel på nytt lån. Denne forespørselen kan også sendes til våre konkurrenter som en pdf.
 
Har du spørsmål, ta kontakt med din kundeansvarlige.