Hopp til hovedinnhold
Nettsiden støtter ikke Internet Explorer lenger. Vi anbefaler deg å bytte til en annen nettleser, for å øke sikkerheten på nett. Les mer på Microsoft sine sider

Har du husket årets låneopptak?

Slutten av 2021 nærmer seg, og det betyr høysesong for årets låneopptak og ekstraordinære avdrag. Vi ber om at alle forespørsler om årets låneopptak kommer senest tirsdag 14. desember, men helst allerede nå!

11.11.2021 / Nyheter

Vi oppfordrer til å ta i bruk kundeportalen når du skal søke om nytt lån. Du mottar kopi på mail når søknaden er sendt, og denne forespørselen kan også videresendes som pdf til de bankene du ønsker å invitere.

Logg inn i kundeportalen her

KBN har utlånskapasitet til å møte alle forespørsler som måtte komme. Ta høyde for lengre saksbehandlingstid i desember, da vi vanligvis opplever stor pågang mot slutten av året. Du kan gjerne søke nå, og avtale utbetalingstidspunkt senere. Vi minner også om behovet for å ha korrekte lånevedtak i tråd med kommunelovens bestemmelser, det kan du lese mer om her.

Ønsker du grønt lån anbefaler vi at du søker godkjenning av prosjektet allerede nå.

Les om grønt lån i KBN
 
Ekstraordinære avdrag - husk 14 dagers varslingsfrist 

Vi anbefaler også at du benytter kundeportalen for ekstraordinære avdrag.

Våre PT-lån er best egnet for å betale ekstraordinære avdrag. KBN må da varsles minimum 14 dager før innbetalingen av ekstraordinært avdrag gjennomføres. Har du ikke p.t. lån så kan også NIBOR-lån også benyttes for ekstraordinære avdrag, men dette må gjøres på en termindato. Samme 14 dagers varslingsfrist gjelder.
 
I Kundeportalen finner du oversikt over kommende terminforfall på dine lån  i KBN. I KBN Finans får du oversikt over samlede avdrag for hele din låneportefølje forutsatt at alle lån er lagt inn. Fra kundeportalen er det også mulig å lage låneforespørsel på nytt lån. Denne forespørselen kan også sendes som en pdf til våre konkurrenter.
 
Har du spørsmål eller mangler tilgang til KBN Kundeportal, ta en prat med din kundekontakt.