Hopp til hovedinnhold

Kjersti Ulset fra Nasdaq til KBN

Kjersti Ulset er ansatt som ny direktør for risikostyring i Kommunalbanken (KBN). Hun kommer fra stillingen som Head of Clearing Risk hos Nasdaq Clearing Oslo.

19.03.2021 / Nyheter

- Etter en grundig rekrutteringsprosess med mange sterke kandidater er vi svært fornøyd med at Ulset har takket ja til stillingen. Med Ulset får vi en dyktig leder som tilfører oss verdifull kompetanse innen risikostyring. Hun har en solid bakgrunn fra første- og andrelinje risikostyring i et internasjonalt børs- og clearingselskap samt lang erfaring i kontakt med tilsynsmyndigheter, sier administrerende direktør, Jannicke Trumpy Granquist.

Kjersti er utdannet Master of Science fra NTNU med fordypning i fysikk, matematikk og statistikk. I tillegg har hun tatt finansmatematikk og aktuarfag ved Universitetet i Oslo. Ulset kommer fra stillingen som Head of Clearing Risk hos Nasdaq Clearing Oslo, en virksomhet hvor hun har hatt ulike lederstillinger innen risikostyring de siste ti årene. I tillegg har hun erfaring fra energi- og kraftbransjen fra Enron/American Electric Power/Nordic Trading House, Natsource Tullett Scandinavia og Point Carbon Thomson Reuters.

- Stillingen som direktør for risikostyring i KBN fremstår som utrolig spennende og faglig utfordrende. KBN er en av Norges to systemviktige banker, og en stor aktør i internasjonale finansmarkeder. KBN har de siste årene fått en tydelig profil innen grønn finans, og jeg ser frem til å videreutvikle denne posisjonen innenfor mitt fagfelt. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med organisasjonen og til å være med på bankens reise videre, sier Ulset.

 

Kontakt oss

 • Jannicke Trumpy Granquist

  Jannicke Trumpy Granquist

  Administrerende direktør (CEO)
  +47 48 40 16 46
 • Tor Ole Steinsland

  Tor Ole Steinsland

  Direktør kommunikasjon og samfunnskontakt
  +47 98 24 70 16