Hopp til hovedinnhold

Møt våre ansatte

I KBN jobber det om lag 80 dyktige medarbeidere som på hver sin måte er viktig for at vi skal nå våre målsettinger som bedrift. Lurer du på hvem som jobber her og hva de gjør? Vi har spurt noen av KBNs ansatte om å fortelle mer om deres arbeidsdag.

Torunn Brånå

Stilling: Rådgiver miljø og bærekraft. Har jobbet i KBN siden 2015 i et studentengasjement. Ble fast ansatt i 2017.

Utdannelse: Bachelor i fotojournalistikk fra Høgskolen i Oslo og Akershus. Internasjonale studier ved Universitetet i Oslo. Master i International Environmental Studies ved NMBU i Ås. 

Hva gjør du i KBN, og hva har du ansvar for?
Jeg ble fast ansatt i utlånsavdelingen etter å ha vært i et studentengasjement som klimarådgiver først. Der jobbet jeg blant annet med rapportering av klimaeffekten av lånene våre og med utvikling av bankens låneprogram for miljøvennlige investeringer. Å sørge for at bankens ansatte og kunder har kjennskap til våre grønne lån er og blir en annen viktig del av jobben min. Som masterstudent var jeg innom mange typer oppgaver, fikk jobbe mye på tvers av avdelingene og ble på den måten kjent med hele organisasjonen. Jeg jobber fortsatt tett med andre avdelinger, da særlig de på kommunikasjon.

Hva liker du med å jobbe i KBN?
For en klimanerd som meg er det morsomt og inspirerende å jobbe i en organisasjon som tar bærekraft seriøst. Jeg liker også det sosiale miljøet veldig godt og er blitt kjent med utrolig mange hyggelige, faglig sterke folk. Og så har jeg hele veien hatt ledere som har gitt meg ansvar og latt meg løse arbeidsoppgaver på egenhånd, samtidig som jeg fått den hjelpen jeg trenger. Jeg har en ganske annen fagbakgrunn enn de fleste kollegene mine, og har derfor lært mye om bank og finans siden jeg begynte her. 

Vilde Krüger

Krüger, Vilde-web.jpg

Stilling: Compliance Officer. Startet i januar 2020

Utdannelse: Master i Rettsvitenskap og Master i Public International Law (LL.M.)

Hva gjør du i KBN, og hva har du ansvar for?
Jeg jobber med compliance. Det finnes vel egentlig ikke noen god norsk oversettelse av compliance så man bruker det engelske begrepet også på norsk, men det betyr «etterlevelse» eller «i samsvar med». Jobben min går ut på å passe på at virksomheten i KBN er tråd med lover, forskrifter og interne retningslinjer. Den første tiden har jeg brukt tid på å sette meg inn i virksomheten og lese meg opp på interne retningslinjer osv. Nå jobber jeg med kontroll av KBNs etterlevelse av personvernregelverket og saksbehandlingsrutiner for varsling.

Hva liker du med å jobbe i KBN?
Så langt trives jeg veldig godt i KBN. Jeg kom rett fra studiene, og det har vært en opptur å komme ut i arbeidslivet. Jeg har spennende og varierte arbeidsoppgaver og lærer mye om bank og finans