Hopp til hovedinnhold
Nettsiden støtter ikke Internet Explorer lenger. Vi anbefaler deg å bytte til en annen nettleser, for å øke sikkerheten på nett. Les mer på Microsoft sine sider

Møt våre studenter

Som en av landets ledende finansinstitusjoner tilbyr vi mulighet for studenter til å opparbeide seg verdifull arbeidserfaring. Bli kjent med noen av dem her.

Mia Haakonsen

Utdanning: Bachelor i internasjonal markedsføring ved BI/University of Technology Sydney. Påbegynt MSc in Business med major i Sustainable Finance ved BI.

portrettbilde

Jeg jobber i utlånsavdelingen som har ansvar for å tilby og innvilge lån til kundene. Det er mye fokus på miljø og klima og utviklingen av låneprodukter for å fremme grønne investeringer. Jeg har en veldig varierende arbeidshverdag, men arbeidsoppgavene mine er hovedsakelig å innhente og analysere data, og ellers støtte resten av kundeteamet. 

Studentengasjement i KBN er utrolig lærerikt hvor du får en praktisk tilnærming til det teoretiske du lærer på skolen. Du vil få unik innsikt i hvordan det er på innsiden i et av Norges største finansforetak ved å rullere rundt på de ulike avdelingene. Allerede fra første dag får du mye tillit og ansvar, men også fleksibilitet til å styre egen tid spesielt rundt eksamensperioder.

KBN har et godt og inkluderende arbeidsmiljø med masse dyktige folk du kan lære mye av. Det er en flat struktur hvor det er rom for å stille spørsmål, og du får være med på både sosiale og faglige arrangement som gjør læringskurven enda brattere.

 

Anton Martin Ringøen

Utdanning: Master i Finans (Master of sience Finance)

Jeg jobber i Post Trade Operations, og hovedsak med utveksling av sikkerhet Collateral arbeid.

Som student er jeg på utkikk etter å lære mest mulig, og danne et bilde av hva potensielle arbeidsområder er på sikt. Jeg vet at KBN er en god læringsarena for meg, hvor jeg kan videreføre mine kunnskaper. Det å få muligheten til å jobbe sammen i tverrfaglige miljøer er svært lærerikt, og noe man må ta med seg videre. Rulleringen mellom ulike avdelinger anser jeg som en svært god ordning for oss studenter, og jeg er heldig som har fått denne muligheten.

Jeg trives veldig godt i KBN så langt, og syntes det er et godt og trygt sosialt miljø. Som student verdsetter jeg at det er lav terskel for å stille spørsmål. I KBN er de ansatte veldig behjelpelige, noe som skaper et bra arbeidsmiljø.

 

Marte Heitmann

Utdanning: Bachelor i Organisasjonspsykologi, HR og ledelse ved Handelshøyskolen BI. Fag innen økonomi og finans ved siden av studier. Plan om MSc in Business.

portrettbilde

Jeg jobber i HR-avdelingen som har som formål å bidra med støtte for at bedriften kan nå sine overordnede mål. Jeg har en variert arbeidshverdag hvor jeg får ta del i blant annet rekruttering og ansettelsesprosesser, rapportering, administrativt arbeid, on-/offboarding med mer. I tillegg har jeg fått ansvaret for karrieredagene. Fra første dag har jeg fått både ansvar og god støtte til å komme inn i arbeidsoppgaver som gir meg relevant erfaring.

Det er veldig fint å være student i KBN. Man blir på alle måter inkludert i arbeidsmiljøet. Det er et høyt faglig nivå i bedriften og likevel lav terskel for å be om hjelp. Studentene blir inkludert på sosiale og faglige arrangementer, og det legges til rette for at vi studenter skal bli kjent på tvers av avdelingene.

Jeg er veldig fornøyd med KBN som arbeidsgiver. Det at man kan starte karrieren side om side med dyktige fagfolk i et inkluderende arbeidsmiljø er mer enn hva jeg hadde forventet. KBN har en god organisasjonskultur. Det er selvfølgelig et stort pluss at det er en hyggelig, sosial og sporty gjeng!  

 

Veronika Høgset

Veronika Høgset

Mitt første stopp i KBN er i utlånsavdelingen. Denne avdelingen har kort sagt ansvaret for å tilby og innvilge lån til kundene. En viktig del av arbeidet er å avdekke hvilke forutsetninger og behov kunden har, for deretter å tilby låneprodukter som dekker disse. Et viktig, og interessant, fokus i denne avdelingen er grønne lån. Dette er lån til investeringer som bidrar til å løse framtidens klima- og miljøutfordringer. 

Min arbeidshverdag er fleksibel og med rom for endringer avhengig av arbeidsmengde på skolen. Siden oppstart har mitt arbeid bestått av blant annet innhenting av data, sammenstilling og analyser basert på disse dataene. Fremover skal jeg blant annet bistå i kundekontakten. 

Studentengasjementet gir en unik mulighet til å opparbeide deg en bred relevant erfaring samtidig som du studerer. Man får et innblikk i et av Norges største finansforetak, samt bli kjent med alle de dyktige menneskene som arbeider her. 

 

Les mer om studentengasjement hos KBN her.