Hopp til hovedinnhold
Nettsiden støtter ikke Internet Explorer lenger. Vi anbefaler deg å bytte til en annen nettleser, for å øke sikkerheten på nett. Les mer på Microsoft sine sider

Møt våre studenter

Som en av landets ledende finansinstitusjoner tilbyr vi mulighet for studenter til å opparbeide seg verdifull arbeidserfaring. Bli kjent med noen av dem her.

Vilde Ulvmoen Sand

Utdanning: Master of Science in Business, Major in Finance ved Handelshøyskolen BI
Avdeling i KBN: Økonomi

Vilde Ulvmoen Sand

Arbeidshverdagen i KBN

– Arbeidshverdagen min består av varierte oppgaver som sikrer korrekt regnskapsavslutning og rapportering. Jeg begynner med daglig innlesning av utlånsfiler og bokføring av OCR-bilag. Utover det har jeg månedlige oppgaver som består av avstemming av bank og utlån, rapportering og avstemming av MVA og AGA, samt utarbeidelse av virksomhetsrapporten vi sender til styret. Alt i alt veldig varierte dager med mye ansvar, og en veldig fin mulighet til å opparbeide seg mye praktisk kunnskap.

Om jobben

– Jeg trives veldig godt i KBN, både sosialt og som arbeidsplass. Det er trivelige og erfarne kollegaer en kan lære mye av, og det er veldig mye sosialt som skjer utenfor arbeidstiden gjennom Sport&Sprell. Studentengasjementet innebærer også rullering mellom avdelinger, jeg skal nå videre til Middle Office. Så det er gode muligheter her for å tilegne seg mye kunnskap gjennom samarbeid og rullering på tvers av avdelinger.