Hopp til hovedinnhold
Nettsiden støtter ikke Internet Explorer lenger. Vi anbefaler deg å bytte til en annen nettleser, for å øke sikkerheten på nett. Les mer på Microsoft sine sider

Møt våre studenter

Som en av landets ledende finansinstitusjoner tilbyr vi mulighet for studenter til å opparbeide seg verdifull arbeidserfaring. Bli kjent med noen av dem her.

Christi Laurinda Knudsen

Utdanning: Bachelor i Finance ved handelshøyskolen BI
Avdeling i KBN: Middle Office

Bilde av Christi Knudsen

Arbeidshverdagen i KBN

– Som student, er min hovedoppgave i KBN å jobbe med Collateral, der for eksempel KBN inngår en derivattransaksjon med en motpart. Verdien av transaksjonen kan variere over tid med bevegelsen til underliggende markedsfaktorer. Dette er en veldig lærerik oppgave, der jeg får praktisert det jeg har lært i studiene mine.

Hos KBN føler jeg at jeg får ansvar og tillit til å utføre mine oppgaver selvstendig under kyndig veiledning fra mine kolleger.

Om jobben

– Fra dag en følte jeg meg godt inkludert og integrert i KBN. Jeg deltok på møter og følte meg som en del av teamet allerede fra første dag. Jeg trives veldig godt hos KBN der jeg får god veiledning fra erfarne kollegaer, til å utføre mine daglige oppgaver. En ting jeg verdsetter som student er at arbeidshverdagen er veldig fleksibel, og at jeg får relevant arbeidserfaring. KBN har en egen aktivitetsforening som sørger for at de ansatte på tvers av avdelinger også har det gøy sammen utenfor jobb. I tillegg har alle de ansatte tilgang til treningsstudio, noe som jeg synes er viktig med tanke på god helse.

Sandra Natalie Gersh Noer

Utdanning: Bachelorgrad i sosiologi ved Universitetet i Oslo. Bachelorgrad i økonomi og administrasjon ved Handelshøyskolen BI. Studerer Master of Science in Business, Major in Sustainable Finance ved Handelshøyskolen BI
Avdeling i KBN: Utlånsavdelingen

Bilde av Sandra Noer

Arbeidshverdagen i KBN

– Jeg jobber i utlånsavdelingen, og arbeider i hovedsak med prognoser av renter, innhenting og analyser av data, i tillegg jobber jeg sammen med "green team" med grønn finansering.

Utlånsavdelingen har ansvaret for å tilby og innvilge lån til våre kunder. En viktig del av arbeidet er å forutsette kundenes lånebehov og deretter tilby låneproduktene som dekker disse. I utlånsavdelingen er det fokus på å øke andelen grønne utlån, som skal bidra til å løse fremtidens klima- og miljøutfordringer. Eksempler på grønne utlån er finansiering av tiltak som bidrar til avfallsreduksjon eller bedre energiutnyttelse.

Om jobben

– Jeg er veldig fornøyd med KBN som arbeidsgiver. Studentengasjement i KBN gir en unik mulighet til å opparbeide seg relevant arbeidserfaring ved siden av studiene. Hos KBN får du mye fleksibilitet, du får tilegnet deg mye kunnskap, og du jobber med både inkluderende og dyktige kollegaer i et tverrfaglig arbeidsmiljø.

Jonas Eker Bø

Utdanning: Bachelor i Finans ved Handelshøyskolen BI
Avdeling i KBN: Middle Office

Jonas Eker Bø

Arbeidshverdagen i KBN

– Hovedoppgaven min er å kjøre de daglige filene, som måler at banken holder seg innenfor de fastsatte rammene. Når jeg er ferdig med det jobber jeg med forskjellige oppgaver, nå nylig har jeg jobbet med kredittvurdering av selskaper. Som student i KBN så får du sette den teoretiske kunnskapen du har opparbeidet på studiet i praksis, og du får mye ansvar fra start. Det er også veldig mange erfarne og kunnskapsrike kolleger som alltid tar seg tid til å hjelpe om det er noe du lurer på.

Om jobben

– Jeg trives veldig godt i KBN, det er et veldig godt arbeidsmiljø. Det er ett sted der alle kan snakke med alle. Det er også mye sosialt som skjer utenfor arbeidstiden. Må også nevne at det er en bra kantine her. Jeg setter også pris på fleksibiliteten du har her som student.

Mia Haakonsen

Utdanning:Bachelor in international marketing at BI/University of Technology Sydney. Started MSc in Business with a major in Sustainable Finance at BI.

portrettbilde

Jeg jobber i utlånsavdelingen som har ansvar for å tilby og innvilge lån til kundene. Det er mye fokus på miljø og klima og utviklingen av låneprodukter for å fremme grønne investeringer. Jeg har en veldig varierende arbeidshverdag, men arbeidsoppgavene mine er hovedsakelig å innhente og analysere data, og ellers støtte resten av kundeteamet. 

Studentengasjement i KBN er utrolig lærerikt hvor du får en praktisk tilnærming til det teoretiske du lærer på skolen. Du vil få unik innsikt i hvordan det er på innsiden i et av Norges største finansforetak ved å rullere rundt på de ulike avdelingene. Allerede fra første dag får du mye tillit og ansvar, men også fleksibilitet til å styre egen tid spesielt rundt eksamensperioder.

KBN har et godt og inkluderende arbeidsmiljø med masse dyktige folk du kan lære mye av. Det er en flat struktur hvor det er rom for å stille spørsmål, og du får være med på både sosiale og faglige arrangement som gjør læringskurven enda brattere.